Massage

Massage makes everything better…

Heb je last van stress, onrust, slapeloosheid of lichamelijke klachten zoals rugpijn of nekklachten? Of sport je regelmatig en heb je last van spierpijn? Of wil je gewoon even wat tijd voor jezelf om te ontspannen en nergens aan te denken? Wat de redenen ook zijn; wij bieden wellnessmassage en sportmassage.

LomiLomi massage

Deze zalige massagevorm komt uit Hawaii. Het is een ritmische, ontspannende maar ook vitaliserende massage met als doel de stroom aan levensenergie vrij te maken of te bevorderen. Het is een volledige lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen waarbij voornamelijk met de onderarmen gemasseerd wordt. Een weldaad voor lichaam en geest! Deze behandeling kan vanaf 45 minuten geboekt worden.

Hotstone massage

Ervaar de kracht van de eeuwenoude vulkaanstenen! Met hotstone massage kun je diepteontspanning ervaren en het is een vorm van thermotherapie. Wij masseren met warme basalt stenen en de massagehandgrepen zijn zeer langzaam en zacht. Door de warmte kunnen de spieren sneller hun spanning loslaten; wellness en ontspanning puur! Deze behandeling kan vanaf 60 minuten geboekt worden.

Energetische massage

Energetische massage is een diepe ontspanningsmassage. Hierbij wordt gewerkt op energiepunten en meridianen in het lichaam. Hierdoor worden blokkades opgeheven en het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd; waardoor natuurlijke energiestromingen weer in balans komen. Tijdens de behandeling kun je diepteontspanning ervaren; duur minimaal 75 minuten.

Ontspannende voetreflexmassage

Deze massage is geen therapeutische massage. Onder je voeten bevinden zich allerlei flexzones of drukpunten die in verbinding staan met je organen, weefsels en spieren. Wij masseren de voeten en onderbenen en het heeft een positief effect op lichaam en geest. Daarnaast is het een weldaad voor je voeten! Deze behandeling kan geïntegreerd worden met een full body massage.

Sportmassage

Sportmassage verbetert de doorbloeding van de spieren waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd. Het herstel van het lichaam wordt bevorderd en het is ideaal bij klachten zoals spierpijn. Wil je je voorbereiden op een sportieve prestatie? Wij bieden ook stimulerende massage. Massage handgrepen zoals effleurages, petrissages, fricties en tapotages worden uitgevoerd.

pexels-anna-tarazevich-6560304

Tarieven

Na een anamnese (intake) gaan wij bespreken welke massagevorm het best bij je past.
Wij bieden ook een combinatie van een ontspannings- en sportmassage.

30 minuten / 40,00 Euro (allen bij spoed en in overleg)
45 minuten / 50,00 Euro
60 minuten / 65,00 Euro
75 minuten / 82,50 Euro
90 minuten / 97,50 Euro
Na de behandeling is er voldoende ruimte voor een kopje thee met iets lekkers.

Afspraak maken?

Maak een afspraak met Fee Busenkell en bel 06 – 15 944 500. Of stuur een e-mail met vermelding van je telefoonnummer naar info@covita.nl.
Wij nemen z.s.m. contact met je op.

Locatie

De locatie is bij CoVita aan de Schuttevaerkade 99B in Dordrecht. Onze studio bevindt zich vlak bij de waterbus Merwekade. Er zijn voldoende parkeerplaatsen (Noorderstraat). Je kunt ook gebruik maken van de parkeergarage Riedijkshaven, ca. 50m loopafstand. Voor de plattegrond klik hier 

Cadeaubon bestellen?

Wil je iemand verrassen met een massagebon? Je kunt de cadeaubon bestellen via info@covita.nl. Wij sturen de bon graag op.