Yoga Nidra – diepteontspanning

Workshops

Yoga Dance

Yoga Dance combineert yoga principes met dansen, waarbij de nadruk ligt op het genieten van bewegen op energieke en rustige muziek. De choreografie die we in de verschillende muzieknummers aanreiken is een bewegingssuggestie; de danscombinaties zijn niet ingewikkeld en iedereen is vrij voor persoonlijke uitvoering. Net als in andere yoga- of danslessen kun je de dagelijkse bezigheden of zorgen even loslaten. Yoga Dance haalt je uit je hoofd en brengt je gevoel in beweging!

Wij bieden yoga dance op donderdag van 20.00 tot 21.00 uur op de volgende data:


Data: 14, 28 oktober +  4, 18 november + 2, 16 december 2021
Tijd: 20.00 tot 21.00 uur
Kosten: Een proefles is gratis.

Een losse les kost 13,50 Euro per persoon.

CoVita kaarthouders betalen een strip van de leskaart (11 Euro). Klik hier voor tarieven

Let op: Neem een flesje water, turnschoenen, gymschoenen of antislip sokken mee.
Graag vooraf aanmelden via contactgegevens

Yoga Nidra - diepteontspanning

Yoga Nidra is een diepe ontspannings- en meditatietechniek en deze wordt in de liggende houding (Savasana) beoefend. Nidra betekent slaap en de term Yoga Nidra verwijst naar een bewustzijnsstaat tussen wakker zijn en dromen. Hierbij kom je in het stadium van diepteontspanning. Voor mensen die zich gespannen voelen en / of slecht slapen kan Yoga Nidra een zeer ontspannende werking hebben op lichaam en geest. In het eerste kwartier maken wij ons lichaam los met een paar lichte houdingen en ademhalingsoefening; daarna maken wij ons klaar voor deze bijzondere meditatie.

Datum: Donderdag 25 november 2021 (vol = wachtlijst)
Tijd: 20.00 tot 21.00 uur
Kosten: 13,50 Euro per persoon (voor CoVita kaarthouders kost het 1 strip van de leskaart)
Graag vooraf aanmelden via contactgegevens

Restorative Yoga

Restorative (herstellende) yoga is een yoga vorm die geen inspanning vraagt. Het wordt ook wel passieve yoga genoemd waarbij je 10 tot 20 minuten in verschillende poses blijft liggen. Ter ondersteuning gebruik je dekens en kussens zodat je spierspanning kunt loslaten. Met behulp van Mindfulness kan je lichaam en geest ultieme ontspanning ervaren. In het begin maken wij ons lichaam los met een paar lichte houdingen. (Let op: Restoravite Yoga is geen Yin Yoga)

Data:
Zaterdag 13 november van 15.30 tot 17.00 uur (vol = wachtlijst)
Donderdag 9 december van 15.30 tot 17.00 uur (plekken beschikbaar)
Donderdag 9 december van 19.30 tot 21.00 uur (vol = wachtlijst)


Kosten: 16,50 Euro per persoon / workshops
Graag vooraf aanmelden via contactgegevens

Nieuwsbrief


CoVita verstuurt 1 x in de maand een nieuwsbrief. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Stuur dan een mail naar info@covita.nl