Workshops

Yoga Dance

Yoga Dance combineert yoga principes met dansen, waarbij de nadruk ligt op het genieten van bewegen op energieke en rustige muziek. De choreografie die we in de verschillende muzieknummers aanreiken is een bewegingssuggestie; de danscombinaties zijn niet ingewikkeld en iedereen is vrij voor persoonlijke uitvoering. Net als in andere yoga- of danslessen kun je de dagelijkse bezigheden of zorgen even loslaten. Yoga Dance haalt je uit je hoofd en brengt je gevoel in beweging!

Wij bieden yoga dance op donderdag van 20.00 tot 21.00 uur op de volgende data:


Data: I.v.m. de lockdown is onze studio helaas gesloten.

Tijd: 20.00 tot 21.00 uur
Kosten: Een proefles is gratis.

Een losse les kost 13,50 Euro per persoon.

CoVita kaarthouders betalen een strip van de leskaart (11 Euro). Klik hier voor tarieven

Let op: Neem een flesje water, turnschoenen, gymschoenen of antislip sokken mee.
Graag vooraf aanmelden via contactgegevens

Yoga Nidra – diepteontspanning (via Teams)

Yoga Nidra is een diepe ontspannings- en meditatietechniek en deze wordt in de liggende houding (Savasana) beoefend. Nidra betekent slaap en de term Yoga Nidra verwijst naar een bewustzijnsstaat tussen wakker zijn en dromen. Hierbij kom je in het stadium van diepteontspanning. Voor mensen die zich gespannen voelen en / of slecht slapen kan Yoga Nidra een zeer ontspannende werking hebben op lichaam en geest. In het eerste kwartier maken wij ons lichaam los met een paar lichte houdingen en ademhalingsoefening; daarna maken wij ons klaar voor deze bijzondere meditatie.

Datum: De volgende datum wordt z.s.m. bekend gemaakt
Tijd: 19.45 tot 20.45 uur
Kosten: 15 Euro per persoon (voor CoVita kaarthouders kost het 1 strip van de leskaart)
Deze workshop wordt online via Teams gegeven
Graag vooraf aanmelden via contactgegevens

Klankschaalmeditatie

Klanken en trillingen kunnen zeer rustgevend zijn voor lichaam en geest. Ervaar wat een klankbad met jou doet. Deze workshop wordt gegeven door klankschaaltherapeute Marian Wouters en zij werkt met prachtige klankschalen.


Datum: Een nieuwe datum wordt z.s.m. bekend gemaakt

Tijd: 20.00 tot 21.00 uur

Kosten: 16 Euro per persoon

Graag vooraf aanmelden via contactgegevens

Workshop Cesar / Mensendiek

Iedereen beweegt grotendeels onbewust. Hierbij zijn bepaalde gewoontes ingeslopen die niet goed zijn voor het lichaam. Denk bijvoorbeeld aan rugklachten, RSI, hoofdpijn, arbeid gerelateerde klachten, etc. De workshop is voor iedereen; ook al heb je geen klachten! Tijdens de workshop leer je een gezond beweeggedrag te hanteren zodat je de dagelijkse taken zo goed mogelijk kunt voltooien. De workshop wordt gegeven door Cesar oefentherapeute Saskia Ligt.

Datum: Een nieuwe datum wordt z.s.m. bekend gemaakt

Tijd: 10.30 tot 11.45 uur, aansluitend thee en vragen aan de oefentherapeute

Kosten: 20 Euro per persoon per les

Graag vooraf aanmelden via contactgegevens

Nieuwsbrief


CoVita verstuurt 1 x in de maand een nieuwsbrief. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Stuur dan een korte mail naar nieuwsbrief@covita.nl