Workshops

Yoga Dance

Yoga Dance combineert yoga principes met dansen, waarbij de nadruk ligt op het genieten van bewegen op energieke en rustige muziek. De choreografie die we in de verschillende muzieknummers aanreiken is een bewegingssuggestie; de danscombinaties zijn niet ingewikkeld en iedereen is vrij voor persoonlijke uitvoering. Net als in andere yoga- of danslessen kun je de dagelijkse bezigheden of zorgen even loslaten. Yoga Dance haalt je uit je hoofd en brengt je gevoel in beweging!

Wij bieden yoga dance op donderdag van 20.00 tot 21.00 uur op de volgende data:

Data: 5 mei + 2, 16, 30 juni + 14 juli 2022 

Tijd: 20.00 tot 21.00 uur
Kosten: Een proefles is gratis
Een losse les kost 14,00 Euro per persoon, aansluitend thee
CoVita kaarthouders betalen een strip van de leskaart (12 Euro). Klik hier voor tarieven
Let op: Neem een flesje water, turnschoenen, gymschoenen of antislip sokken mee. Graag vooraf aanmelden via contactgegevens.

Yoga Nidra - diepteontspanning

Yoga Nidra is een diepe ontspannings- en meditatietechniek en deze wordt in de liggende houding (Savasana) beoefend. Nidra betekent slaap en de term Yoga Nidra verwijst naar een bewustzijnsstaat tussen wakker zijn en dromen. Hierbij kom je in het stadium van diepteontspanning. Voor mensen die zich gespannen voelen en / of slecht slapen kan Yoga Nidra een zeer ontspannende werking hebben op lichaam en geest. In het eerste kwartier maken wij ons lichaam los met een paar lichte houdingen en ademhalingsoefening; daarna maken wij ons klaar voor deze bijzondere meditatie.

Datum: Een nieuws datum wordt z.s.m. bekend gemaakt.
Tijd: 20.00 tot 21.00 uur, aansluitend thee
Kosten: 14,00 Euro per persoon (voor CoVita kaarthouders kost het 1 strip van de leskaart)
Graag vooraf aanmelden via contactgegevens

Maark kennis met cardioboksen en yoga

Wil je weten wat cardioboxing is en wat het met jou kan doen?
Deze sport combineert elementen uit het boksen en aerobics om de lichamelijke conditie te verbeteren. Tijdens de workshop leer je basistechnieken en je uithoudingsvermogen wordt op de proef gesteld. De workshop wordt afgesloten met yogaoefeningen waarbij ook de ademhaling en ontspanning centraal staat.

De les wordt gegeven door Dion Kolsteren (Kolsteren Sportcoaching) en Fee Busenkell (CoVita). Beide studio’s zijn gevestigd aan de Schuttevaerkade.
Er is plek voor 6 personen zodat er voldoende ruimte is voor individuele aandacht.

Datum: Zaterdag 11 juni 2022
Tijd: 15.30 tot 17.30 uur
Kosten: 29 Euro inclusief koffie / thee, verse jus en iets lekkers
Graag vooraf aanmelden via contactgegevens

Restorative Yoga

Restorative (herstellende) yoga is een yoga vorm die geen inspanning vraagt. Het wordt ook wel passieve yoga genoemd waarbij je 10 tot 20 minuten in verschillende poses blijft liggen. Ter ondersteuning gebruik je dekens en kussens zodat je spierspanning kunt loslaten. Met behulp van Mindfulness kan je lichaam en geest ultieme ontspanning ervaren. In het begin maken wij ons lichaam los met een paar lichte houdingen. (Let op: Verwissel Restorative Yoga niet met Yin Yoga)

Data:
Donderdag 9 juni, 19.30 tot 21.00 uur
Kosten: 17,00 Euro per persoon / workshop inclusief thee en iets lekkers
Graag vooraf aanmelden via contactgegevens

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? 1 x in de maand versturen wij een nieuwsbrief. Stuur een mail naar info@covita.nl en vraag de nieuwsbrief aan.