Massage_oud

Massage makes everything better…

Heeft u last van stress, onrust, slapeloosheid of lichamelijke klachten zoals rugpijn of nekklachten? Of sport u regelmatig en heeft u last van spierpijn? Of wilt u gewoon even wat tijd voor uzelf om te ontspannen en nergens aan te denken? Wat de redenen ook zijn; wij bieden wellnessmassage en sportmassage.

Effectieve ontspanningsmassage

Geef jezelf een cadeau en geniet van een heerlijke ontspanningsmassage waarbij lichaam en geest helemaal tot rust mogen komen. Pure verwennerij! Uw lichaam wordt gemasseerd met warme olie en uw spieren en onderhuidse bindweefsels worden losser. En dat voel je!

Lomi Lomi massage

Deze zalige massagevorm komt uit Hawaii. Het is een ritmische, ontspannende maar ook vitaliserende massage met als doel de stroom aan levensenergie vrij te maken of te bevorderen. Het is een volledige lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen waarbij voornamelijk met de onderarmen gemasseerd wordt. Een weldaad voor lichaam en geest! Deze behandeling kan vanaf 45 minuten geboekt worden.

Hotstone massage

Ervaar de kracht van de eeuwenoude vulkaanstenen! Met hotstone massage kun je diepteontspanning ervaren en het is een vorm van thermotherapie. Wij masseren met warme basalt stenen en de massagehandgrepen zijn zeer langzaam en zacht. Door de warmte kunnen de spieren sneller hun spanning loslaten; wellness en ontspanning puur! Deze behandeling kan vanaf 45 minuten geboekt worden.

Ontspannende voetreflexmassage

Deze massage is geen therapeutische massage!
Onder je voeten bevinden zich allerlei flexzones of drukpunten die in verbinding staan met je organen, weefsels en spieren. Wij masseren de voeten en onderbenen en het heeft een positief effect op lichaam en geest. Daarnaast is het een weldaad voor je voeten! Deze behandeling duurt 30 minuten.

Sportmassage

Sportmassage verbetert de doorbloeding van de spieren waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd. Het herstel van het lichaam wordt bevorderd en het is ideaal bij klachten zoals spierpijn. Wilt u zich voorbereiden op een sportieve prestatie? Wij bieden ook stimulerende massage. Massage handgrepen zoals effleurages, petrissages, fricties en tapotages worden uitgevoerd.

Behandelingen en tarieven

Na een anamnese (intake) gaan wij bespreken welke massagevorm het best bij u past. Wij bieden ook een combinatie van een ontspannings- en sportmassage.

Voorbeeld behandelingen:
30 minuten rug- en nekmassage kost 30 Euro
45 minuten rug,- nek- en hoofdmassage of Lomi Lomi kost 45 Euro
60 minuten ‘full body’ massage of Lomi Lomi kost 60 Euro
De behandelingen kunnen aangepast worden.

Afspraak maken?

Maak een afspraak met Fee Busenkell en bel 06 – 15 944 500. Of stuur een e-mail met vermelding van uw telefoonnummer naar info@covita.nl. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Onze studio bevindt zich aan de Schuttevaerkade 99B in Dordrecht; aan de Riedijkshaven. Parkeren kan in de Noorderstraat of in de parkeergarage Riedijkshaven. Voor de plattegrond klik hier

Cadeaubon bestellen?

Wilt u iemand verrassen met een massagebon? U kunt de cadeaubon bestellen via info@covita.nl. en wij sturen de bon graag op.