Contact_OUD

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Fee Busenkell.

Mobiel: 06 – 15 944 500
Email: info@covita.nl

Ruimte te huur!
Bent u coach, trainer of therapeut?
Vanaf 1 december komen er een aantal dagdelen vrij in onze mooie en moderne studio. Bij interesse neem contact op met Fee Busenkell.

Adres:
CoVita
Schuttevaerkade 99b
3311 RB Dordrecht
Voor de plattegrond klik hier

Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en de nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mail met uw toestemming naar nieuwsbrief@covita.nl. U heeft altijd de gelegenheid om uw gegevens te wijzigen of uit te schrijven.

Privacy Statement:
Wij maken u erop attent dat aan ons verstrekte gegevens worden opgenomen in ons gegevensbestand. De gegevens worden gebruikt voor onze administratie en voor de uitvoering van onze diensten zoals het volgen van yoga lessen, (adem)coaching en workshops. Wij verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die beschreven zijn in deze privacy verklaring, tenzij wij van tevoren uw schriftelijke toestemming hebben ontvangen. De informatie wordt niet met derden gedeeld. Uw gegevens worden opgeslagen op een beveiligde server van CoVita. U kunt uw gegevens opvragen en verzoeken om ze te laten corrigeren of te verwijderen door ons een email te sturen naar info@covita.nl.

Kinder- en tieneryoga & ouder en kind workshops
Wilt u meer weten over tieneryoga, kinderyoga of kinderyoga therapie? Neem dan contact op met Sandra Nunez van Spetteryoga

 

 

 

 

KvK: 60366400
BTW: I.v.m. fraudegevoelige gegevens is er geen BTW nummer vermeld.